Description
TOKOŠ je vekovni peruanski prehrambeni proizvod, antibiotskog i probiotskog svojstva, dobijen tehnikom konzervacije belog krompira u planinskoj izvorskoj vodi tokom 12 meseci. Ima sjajna nutritivna i terapeutska svojstva. Nastao je u vreme civilizacije Inka kao rezultat bakterijske fermentacije krompirove celuloze.
SASTAV: Fini prah tokoša, fermentisani beli krompir u prahu (Solanum tuberosum) 400mg po kapsuli (74,07g/100g), veganska kapsula, maltodekstrin, magnezijum-stearat.
NAMENA: Podiže imunitet, efikasno pomaže u borbi sa gastrointestinalnim, urinarnim i kožnim infekcijama. Aktivno štiti želudačnu sluzokožu te opravdano nosi epitet leka za gastritis. Tradicionalno se koristi u lečenju hemoroida i čira na želucu, upale ili oštećenja pluća/bronhija, astme, svakog vida prehlade, u post porođajnom periodu i kod srastanja unutrašnjih i spoljih rana. Pre svega, sjajan je probiotik i karakteristika njegovog efekta je da omogućuje da se hranjive materije koje unosimo nađu u jednostavnijim frakcijama, koje se lakše asimiliraju. Saznajte više o primeni i delotvornosti Tokoša klikom na text.
NAČIN UPOTREBE: 2×1 kapsula dnevno kao probiotik. U slučaju ozbiljnije infekcije 2×2 kapsule dnevno. Neophodno je da se pije na prazan stomak. Piti sa vodom.
Reviews
There are no reviews yet.